Bedrijfsmanagement | Geel
 Live sessies  met 
 docenten  |  2 sept. 
18u - 21u | 
Walk-in sessie

18u & 19u & 20u | Info 
Bedrijfsmanagement

18u30 & 19u30 & 20u30 | Info Business & Ondernemen
18u30 & 19u30 & 20u30 | Info Immo & Verzekeringen

 

 

Heb de je live momenten gemist en wil je in detail even kijken naar de Powerpoint presentatie? Die vind je hier!
Hier vind je een overzicht van alle cursussen en handboeken die gebruikt worden doorheen de opleiding Bedrijfsmanagement voor de algemene vakken. De docenten delen zelf doorheen de lessen ook digitaal hun PowerPoint en cursussen.
Hier vind je een overzicht van alle cursussen en handboeken die gebruikt worden doorheen het keuzetraject Business & Ondernemen. De docenten delen zelf doorheen de lessen ook digitaal hun PowerPoint en cursussen.
Hier vind je een overzicht van alle cursussen en handboeken die gebruikt worden doorheen het keuzetraject Immobiliën & Verzekeringen. De docenten delen zelf doorheen de lessen ook digitaal hun PowerPoint en cursussen.
Volg je graag een opfrissingscursus Frans vooraleer aan je opleiding te beginnen? Van 7 tot 16 september 2020 kan je op de campus je Frans komen opfrissen!
Hier vind je de voorbeelden van lessenroosters van het gemeenschappelijke eerste semester en vanaf semester 2 voor elk van de afstudeerrichtingen en keuzetrajecten.

Alles wat je altijd wilde weten, maar niet durfde te vragen ... ;-)

Video's

Added on 16/04/2020
We starten het keuzetraject Business & Ondernemen telkens met een driedaagse start-up bootcamp. In een stimulerende en uitdagende omgeving doorloop je een creatief proces van een eerste vaag idee tot het in de markt zetten tijdens een Pitch café.
Added on 16/04/2020
Naast het praesidium hebben onze studenten natuurlijk ook een studentenraad. Een groep verkozen studenten die regelmatig in overleg gaat en samenwerkt met de opleidingsmanagers om ervoor te zorgen dat de opleiding jaar na jaar beter wordt!
Added on 16/04/2020
Naast de studentenraad hebben onze studenten natuurlijk ook een studentenvereniging en praesidium. Een groep verkozen studenten die er voor zorgt dat er ambiance is op de campus. Een cantus hier, een toffe sportactiviteit daar ... Economica zorgt mee voor een hechte community!

Persberichten

Land Titel Beschrijving Link Taal

Whitepapers

Land Titel Beschrijving Link Taal

Awards

Jaar Land Titel Beschrijving Link Taal

The projects / references

Land Titel Beschrijving Link Taal

Participation to external events

Land Datum Logo Organisator Type evenement Naam Informatie Website
Algemeen contact
Bedrijfsmanagement | Geel
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel
België

Website

+ 32 (0)473 99 24 03

kate.vandessel@thomasmore.be

Stuur een mail
Beschrijving

Een goede manager staat voor gedrevenheid, heeft een alert oog en commerciële feeling. Tijdens je opleiding Bedrijfsmanagement, ontwikkel je een grondig bedrijfseconomisch inzicht, met een brede kijk op de verschillende functies binnen een organisatie. Door de keuze van je afstudeerrichting of keuzetraject verdiep je je in die functie of sector die het best bij je past.

 Ontdek op deze stand onze keuzetrajecten 

  • Business en Ondernemen
    Heb je commerciële feeling en kan je goed plannen, organiseren en coördineren? Ben je innovatief en zie je overal opportuniteiten? Wil je graag een allround manager worden in een KMO of grote onderneming? Of droom je van een eigen bedrijf als zelfstandig ondernemer? Dan is Business & Ondernemen jouw ding!
  • Immobiliën en Verzekeringen
    Heb je een stevige baksteen in de maag? Spreken vastgoed en real estate je aan? Vertoef je graag tussen mensen? Wil je een echte huizenjager worden en de sleutel zijn tot die ene belangrijke mijlpaal in ieders leven? Dan ben je ongetwijfeld helemaal verkocht aan Immobiliën en Verzekeringen!

 Of bezoek de standen van onze afstudeerrichtingen 

 

 Live sessies  |  woensdag 2 september 

 

 Campus live bezoeken? 

Dat kan! We organiseren begeleide en volstrekt veilige campusbezoeken. Klik hier voor meer info.

 

En hoe zit dat dan met Corona...? De voorbije maanden zijn we snel overgeschakeld op online onderwijs en leren van op afstand. Dat kunnen we, dat weten we. En dat zullen we volgend jaar ook nog heel vaak nodig hebben. En tegelijk hebben we gemerkt dat we met afstandsonderwijs niet alles kunnen vervangen. Praktijklessen bijvoorbeeld. Stages. Projectwerk of oefenpraktica. En er is nog iets dat onvervangbaar is: echt live contact met je medestudenten, chillen op de campus, een vraag stellen aan je docent na de les, even binnenlopen bij stuvo ... De online alternatieven waren er, maar kunnen nooit een echte ontmoeting vervangen.

Volgend jaar gaan we bij Thomas More voluit voor ‘contactrijk’ onderwijs met een goed uitgewerkte mix van online en on campus. Theorie zoveel mogelijk vanop afstand, praktijk zoveel mogelijk op de campus. Dat doen we het hele academiejaar lang en voor alle studenten.

Wat moet ik mij daarbij voorstellen, hoor ik je vragen. De praktische uitwerking, daar zijn we achter de schermen volop mee bezig. Binnen de grenzen die de overheid aangeeft, maken we maximaal studeren op de campus mogelijk. We hanteren daarbij één gouden regel: safety first. Veiligheid en gezondheid staan altijd voorop. Dat betekent dat we op de campus altijd afstand zullen houden en een mondmasker dragen als we rondlopen (je krijgt er in september eentje van Thomas More trouwens!).

Het zal niet hetzelfde zijn als andere jaren, daar moeten we niet flauw over doen. Maar je kan erop rekenen dat je vaak genoeg les zal kunnen volgen op de campus. En dat je volop zal kunnen proeven van wat het betekent om een Thomas More-student te zijn! 

 
Algemeen contact
Bedrijfsmanagement | Geel
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel
België

Website

+ 32 (0)473 99 24 03

kate.vandessel@thomasmore.be

Stuur een mail
 
Contacten op de stand
StandAdmin
Els Van Orlé
Coördinator Business & Ondernemen, aanwezig 18.30 u, 19.30 u en 20.30 u
els.vanorle@thomasmore.be
+3215688716
Bedrijfsmanagement | Geel
https://www.thomasmore.be/opleidingen/professionele-bachelor/bedrijfsmanagement
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel België
StandAdmin
Kate Van Dessel
Opleidingsmanager Bedrijfsmanagement
kate.vandessel@thomasmore.be
0473 99 24 03
Bedrijfsmanagement | Geel
https://www.thomasmore.be/opleidingen/professionele-bachelor/bedrijfsmanagement/
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel België
StandAdmin
Ann Deferme
docent verzekeringen 10u-10u45, 12u15-13u, 15u15-16u
ann.deferme@thomasmore.be
Bedrijfsmanagement | Geel
https://www.thomasmore.be/opleidingen/professionele-bachelor/bedrijfsmanagement
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel België

Producten

Mozaïek Lijst